Ondernemersvereniging HOV en Olympia Uitzendbureau hebben de handen ineen geslagen en nodigen u van harte uit om op maandag 18 september een interessant programma bij te wonen in School 7 in Den Helder, uitgeroepen tot Beste Bibliotheek van Nederland 2017. Het belooft een zeer inspirerende, actieve en ontspannende sessie te worden.

Steven Gudde trapt af met 'Duurzame inzet van personeel en personele vitaliteit'. In een steeds krapper wordende arbeidsmarkt kan men daar maar beter aandacht aan besteden om uitval, met alle consequenties van dien, te voorkomen. In een wereld waarin sprake is van steeds meer tijdelijke en flexibele arbeidsrelaties moeten we op zoek naar andere werkwijzen en middelen dan we tot nu toe gewend zijn. Door de bijdrage van Steven worden uw gedachten op gang gebracht waarbij u praktisch toepasbaar advies ontvangt.

Koen Gonnissen laat zien hoe je als leider een organisatie creëert waarin er zuurstof is voor ontwikkeling: 'Manage your energy, not just your time'. Ontdek hoe de mentaliteit van uw mensen daadwerkelijk kan veranderen en de mensen toe kunnen groeien naar een standaard mindset van een winnende organisatie. Verrassend logische en praktische handvatten worden u deze avond aangereikt. Zo wordt een korte anonieme test gedaan om de vitaliteit van de deelnemers en hun teams te meten.

Een informatieve avond én een mooie gelegenheid om te praten en te netwerken met uw collega-ondernemers!


Programma maandag 18 september 2017
17.30 uur   Ontvangst en broodjesbuffet
18.30 uur   Opening door Sonja Rox-Vermeulen en Peter Paul Solkesz
18.35 uur   Steven Gudde - Duurzame inzet van personeel en
                  personele vitaliteit
19.15 uur   Koen Gonnissen - Manage your energy, not just your time
20.30 uur   Borrel en netwerken
21.30 uur   Einde bijeenkomst

Locatie
School 7 (Beste Bibliotheek 2017)
Keizersgracht 94, 1781 BB Den Helder


Aanmelden

Registreer u nu via onderstaande registratiemodule. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.

* = verplicht veld

Steven Gudde
Director Bidmanagement en Business Development bij Olympia Uitzendbureau

Naast zijn werk bij Olympia is hij docent en afstudeerconsultant op de Hogeschool van Amsterdam en gastdocent en bij andere instituten zoals Nyenrode University en Vrije Universiteit van Amsterdam op het gebied van HR & leiderschap, arbeidsdynamiek, arbeidsrelatie, talentmanagement en organisatieculturen. Daarnaast bekleedt hij enkele adviesfuncties bij onder meer EVO en ABU.

Duurzame inzet van personeel en personele vitaliteit staat steeds hoger op de agenda van organisaties. Is het niet vanuit fatsoen en steeds dwingender juridische kaders, dan is het wel vanuit het gegeven dat personeel binnen een organisatie eigenlijk nog het enige is waarmee een organisatie zich werkelijk kan onderscheiden. In een steeds krapper wordende arbeidsmarkt kan men daar maar beter aandacht aan besteden om uitval, met alle consequenties van dien, te voorkomen. In een wereld waarin sprake is van steeds meer tijdelijke en flexibele arbeidsrelaties moeten we op zoek naar andere werkwijzen en middelen dan we tot nu toe gewend zijn.


Koen Gonnissen
Founding partner Mentally Fit Instituut - Lid Faculteit INSEAD, Vlerick & Nyenrode - Mental coach van topsporters

Koen verdiende zijn sporen als topsport coach in de tenniswereld. In 1999 maakte hij de omslag van de topsport naar business coach en samen met Alain Goudsmet schreef hij het boek ‘De Bedrijfsatleet’, waarin interessante parallellen tussen sport en het bedrijfsleven beschreven worden. Eén belangrijke les uit de topsport is dat efficiënt energiemanagement de enige manier is om duurzame performance te bereiken.

Een cultuur van samenwerking en een global mindset kan een bedrijf succesvol maken. Maar hoe zet je zo’n organisatie neer? Koen geeft weer hoe je als leider een organisatie neerzet waarin er zuurstof is voor mensen om zichzelf te ontwikkelen. Ontdek hoe de mentaliteit van uw mensen daadwerkelijk kan veranderen en de mensen toe kunnen groeien naar een standaard mindset van een winnende organisatie.


Contact
Indien u vragen heeft over 18 september dan kunt u contact opnemen met Sonja Rox-Vermeulen van Olympia Uitzendbureau via
T +31 (0)223 61 38 11, M +31 (0)6 131 349 03, E s.rox@olympia.nl